Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Γραφτε γιατι χανομαστε!

Κι οπως λεει και μια ψυχη, πολυ πεσμενα τα βλεπω τα blogs με πρωτο και καλυτερο φυσικα το δικο μου στο οποιο για να γραψω κατι πρεπει να μην εχω να κανω απολυτως τιποτα! Δεν αντεχω να κατσω πολυ μπροστα στο PC μου τελευταια... Οταν κατσω νυσταζω και παραδινομαι γρηγορα. Σημερα ομως ειπα να αντισταθω! Θα ποσταρω!
Τελευταια λοιπον νοιωθω οτι τρεχω, οχι μονο σωματικα αλλα και ψυχικα! Δεν βρισκω ευκαιρια να χαλαρωσω και το εχω αναγκη κατι τετοιο! Σημερα και χθες μονο ετυχε να μεινω μεσα στο σπιτι το βραδυ για να ηρεμησω και να με δουν και λιγο οι δικοι μου που εχει γινει μονιμο παραπονο πλεον! "Ποτε ηρθες, ποτε φευγεις", "Παλι θα φυγεις?", "Τι ωρες ειναι αυτες που βγαινεις?" και τα διαφορα αγαπημενα των μαμαδων! Αν ομως την ημερα εχεις δουλειες με φουντες θα αφιερωσεις το βραδυ σε εσενα, δηλαδη στην παραια ή στο αισθημα.
Το προγραμμα της σχολης μου αυτο το εξαμηνο καταφερα να το κανω οχι τοσο πιεσμενο οσο δυσκολο, με απαιτησεις να ειμαι στη σχολη απο το πρωι ως το βραδυ κυριολεκτικα! Δεν λεω οτι κακοπερναω! Καφε και ταβλι τις κενες ωρες, η παρεα μου εκει ειναι εξεραιτικη και με κανει να μην θελω να τελειωσουν τα ισως πιο ανεμελα χρονια της ζωης μου! Περναω υπεροχα!
Θα ηθελα να μοιραστω κι αλλον ενα πονο μου μαζι σας! Πριν απο μισο χρονο περιπου πηρα καινουριο υπολογιστη για να απαλαχτω απο την παλια μου μπακατελα που δεν πηγαινε μια! Την πατησα ομως! Ο μπαμπακας μου ηθελε να του στησω τον παλιο για να τον χρησιμοποιει αυτος! Τωρα μου βγαζει ενα σορο προβληματα και πρεπει να συνεχισω να ασχολουμαι και με τον παλιο! Παλι φορματ θελει!!!!!!!%&@#&%$%$#@%$@$#@#@#$!
Τι αλλο....?.... ΑΑΑ! Σημερα πηρα μια εργασια απο εναν καθηγητη ωστε να του την γραψω για να περασω το μαθημα του (γιατι αυτος βαριεται να κανει μαθημα). Το θεμα της εργασιας μου λοιπον αν και δεν θυμαμαι τωρα ακριβως τον τιτλο εχει να κανει με τα Blogs, το Facebook και παρομοιους δικτυακους τοπους. Εν καιρο θα σας πω περισσοτερα!
Και παρακατω σας εχω μια φωτογραφια απο ενα μαγαζι που θελω οπωςδηποτε να παω να φαω! Δεν μιλαμε για απλο καρβουνο... μιλαμε για ΚΑΡBOUNO!!!

Ψαροnefri δεν θα βρειτε αλλου σας το υπογραφω!!! Μονο εκει!!!
Σε εναν δρομο παραλληλο με την Ποσειδωνος, καθετο στην Καλαμακιου!

Α και κατι τελευταιο!! Εβλεπα πριν λιγο στο Youtube βιντεακια απο βραδυες που εχει κανει ο Τζιμης Πανουσης! Ο τυπος απλα δεν εχει ορια! Ειναι πραγματικα ξεχωριστος και θα παω να τον δω την επομενη φορα που θα εμφανιστει στην Αθηνα! Ηξερα μεχρι τωρα τα κοματια του τα οποια ειναι ευρηματικα αστεια αλλα και "αιχμηρα" αλλα δεν ειχα δει ποτε τι κανει στα stund up comedy!!

Α και κατι τελευταιο Νο2!! Παρακατω το βιντεακι ειναι απο τις αποκριατικες εκδηλωσεις του χωριουμου! Στον ρολο της Καλομοιρας ο ξαδερφος μου ο Νικολης! Ερε τι χανω....


5 σχόλια:

  1. καλα ο ξάδερφος.... όλα τα λεφτα!!!!!!

    τυχερε που έχεις καλους φίλους στη σχολή... στη δικιά μου έχουν μαλλιωτραβηχτεί όλοι μέ όλους.... αστα να πανε... κ δοξα το Θεό να λες!!!!

    αντε βρεεε κι αλλο φορματακι!!! σε θέλει πάντως.. δν μπορεις να πεις!!!
    χιχιχι!!!


    σματς μικρο μουουου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο το βιντεάκι! Ταλεντάρα αυτός που κάνει την Καλομοίρα! χεχε! Πάντως γενικά παρατηρώ μια κακοκεφιά σε πολλούς... Χμ! Ελπίζω να φταίει ο καιρός, η εποχή, η νέα αρχή σε σχολές κλπ...
    Και ο Φανούρης όλα τα λεφτα!
    Μάκια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδέησες να γράψεις!Χαχαχαχα και έγγραψες και πολλά,δεν με είχες συνηθήσει.Να φανταστείς τώρα τελειώσα διάβασμα και γιαυτό δεν βρεθήκαμε...κλαπς...αλλά ας σε χαρεί η μανούλα!Τις χαιρετούρες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι στο καλο ρε γαμω το... πολυ πεσμενα τα blogs!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Καλομοίρα-Νικολής είναι όλα τα λεφτά!! Προσκυνώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή