Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

Στα αναχωματα!!!

Καλησπερα σας!
Πρωτα απ' ολα βαζουμε να παιζει ωραιο γρηγορο speedατο κομματακι που μου εχει κολλησει απο το πρωι:




Ειπα να κανω ενα ποστακι πιο πληρες απο τις προηγουμενες φορες με οπτικοακουστικο υλικο και να γραψω και δυο λογακια παραπανω!Περσι εψαχνα θεμα για να το κανω ποστακι και δεν εβρισκα! Φετως εχω θεματα και δεν κανω ποστακια!! ...πως τα φερνει η ζωη!!

Σημερα λοιπον εκανα μια δραστηριοτητα που δεν ειχα κανει μεχρι τωρα. Η αλληθεια ειναι οτι τα 30 περιπου €υρα που χρειαζονταν ηταν ενας σοβαρος ανασταλτικος παραγωντας τον προηγουμενο καιρο. Αλλα τωρα ειπα να το κανω, τωρα που εχω ορεξουλες!! Ετσι λοιπον μαζι με αλλα παιδια απο τη σχολη μου και οχι μονο πηγαμε για paintball ή "χρωμοσφαιρηση" οπως το ειδα γραμμενο σε ενα εγγραφο!!¨. Ομολογω οτι ειχε πολυ πλακα και τουλαχιστον για την εμπειρια αξιζει να το κανεις και να δωσεις και τα λεφτα!
Στην αρχη μου θυμισε λιγο στρατο με τους κανονες, για το πως κινουμαστε και πως χρησιμοποιουμε τα οπλα, κανονες ασφαλειας και τετοια, αλλα στην πραξει βλεπεις οτι ειναι αυτονοητα αφου ειναι χρησιμα για την σωματικη ακεραιοτητα σου!! Πραγματικα δεν θα ηθελα να δω πως ειναι να σε παιρνει σε ευαισθητο σημειο... Το θεμα ειναι να εισαι με καλη παρεα και θα ριξεις πολυ γελιο!! Αναμεσα μας υπηρχαν και παιδια που ειχαν παθει ενα σχετικο κολλημα και ειχαν παρει δικα τους οπλα... υστερα εμαθα οτι ο καθενας ειχε δωσει τουλαχιστον 400€ για το καθενα!!!
Η πιστα που πηγα ειναι στην Κατζα, πολυ κοντα στην εξοδο της Αττικης Οδου και απο σχολια ακουσα οτι ειναι απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη στην Αθηνα!! Εχει τρεις πιστες (αναχωματα, σπιτακιαα και γεφυρες) και ειναι πολυ διασκεδαστικο! Για λεπτομερειες μπορω να πληροφορησω οποιον ενδιαφερεται.






Οσο για τις επιδοσεις μου... εφαγα μερικους, με εφαγαν περισσοτεροι αλλα μικρη σημασια εχει!!




Υ.Γ. Καλη Πρωτομαγια σε ολους και να θυμαστε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!

8 σχόλια:

  1. mpravo bre! empeiria einai! kala ekanes k piges! aporw pws mporouses na skefteis ta lefta! tetoia pragmata idiws k otan i parea sou to thelei dn ta skeftesai.. ta kaneis me ti mia!

    egw bebaia ws gnisio thiliko pou dn thelw na lerwthw dn tha to tolmaga!

    Kali Prwtomagia! Elpizw k esy na apergeis mazi mas!

    YG: sorry gia ta greeklish, alla edw pou eimai k sto pc pou sou grafw mono agglikous xaraktires pianei dystyxws.....



    smats!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ η Πρωτομαγιά δεν είναι ούτε αργία, ούτε απεργία, οπότε το τελευταίο το αγνοώ, αλλά χρωμοσφαίριση και στην Ελλάδα;;; Τι να πω, έχετε γίνει ευρώπη πλέον ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Μικρο τρελο: Φυσικα και τα σκεφτεσαι τα λεφτα μικρο μου, αναλογα με την περιοδο που περνας!! Εχει να κανει με τι εξοδα σε περιμενουν και τι εσοδα εχεις..! Γνησιο θυλικο... καλα να περνας στην Κρητη!!

    Υ.Γ. Πες του οτι το λαπτοπ του ειναι GTP αμα δεν εχει ελληνικους χαρακτηρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Σοφια: Τι λες φοφακι??? Τι την περασες την Ελλαδιτσα??? Ναι μεν σε ολα παει πατος, αλλα σε αυτα δεν υπολειπεται καθολου!! Υπαρχουν πολλες πιστες Paintball στην Αθηνα, οπως και speedball απ' οτι μου ειπαν!!

    Οσο για την πρωτομαγια τι ενωεις? Στην Αγγλια ειναι μια απλη πρωτομηνια και τιποτα παραπανω??
    Καλα να περνας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε άτιμε,είσαι κομάντο!Θα θελα να σε δω έτσι,θα χε τρελλό γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα κ εγώ πολύ να πάω!!!
    Πρέπει να έχει γέλιο!
    Καλά να περνάς Εξύμνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχει γελιο αλλα την πατησα... λογο της φοβερης φορμας που διατρεχω τελευταια... εχω πιαστει ολοκληρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή