Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Επιτελους ανεμελια!


Οχι οτι ειμαι ενας ανθρωπος που τον τρωνε τα αγχη και οι σκοτουρες αλλα μετα την εξεταστικη ξεδινεις οσο να 'ναι! Ειχα πολυ καιρο να ξυπνησω μονος μου χωρις παρενοχλησεις απο εξωγεννεις παραγοντες, να φτιαξω καφε και να ανοιξω τον υπολογιστη για να χαζεψω... ειναι απολαυση!!!

Φετος οπως και περσι ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι θα περασω υπεροχα τις μερες που μεσολαβουν αναμεσα στο τελος της εξεταστικης και στις διακοπες μου εκτως Αθηνας. Περσι δεν το πετυχα, φετως ομως παμε καλα!!! Και περναμε μουσικα!!!

Προχθες ειχε ερθει την κεντρικη πλατεια της Ηλιουπολης ο Παντελης Θαλασσινος και η Μελινα Κανα! Υπεροχα τραγουδια και ωραια βραδυα, θυμηθηκα παλιοτερες περιοδους που καποια απο τα τραγουδια τους τα ειχα λιωσει... (αναθεμα σε δεν με λυπασαι που καιγομαι και λιωνω...)

Χθες βραδυ βρεθηκα σε μια αλλη συναυλια, "πιο συναυλια απο την προηγουμενη", του Φιλιππου Πλιατσικα στην παραλια Γλυφαδας. Πολυ καλη συναβλια με μπολικο κοσμο και τα γνωστα υπεροχα τραγουδια του Πλιατσικα και των Πιξ Λαξ αλλα οχι μονο! Τον Φιλιππο πλαισιωναν η Νικη Γρανα η οποια ομολογω ειχε τρομερη φωνη, οπως και ο Mc Yinka, ο μαυρουλης που συνεργαζεται μαζι του εδω και καιρο και ειναι πολυ αγαπητος απο τον κοσμο!
Πολυ ωραιο και το τσελο... αλλα δεν επεκτεινομαι :D

Επρεπε να επισυναψω και ενα τραγουδι του Θαλασσινου αλλα δεν συμβαδιζει η διαθεση μου, αρα θα βαλω κατι που χοροπηδαει μεσα στα αυτια μου απο χθες το βραδυ!

Ποσο ομορφο τραγουδι...


7 σχόλια:

  1. Ρεεεεεεε έβαλες το αγαπημένο μου κομμάτι!Λιώνω γιαυτό πραγματικά!Α ρε Εξύμνε τέλεια περάσαμε χθες!:))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραίος ο Πλιάτσικααας.. Καλά κάνεις και έχεις αρχίσει απο τώρα την καλοπέραση, έτσι θέλει! Καλή συνέχεια και οι διακοπές πλησιάζουν...φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ όμορφο κ αυτό το τραγούδι του κ γενικά όλα του Πλιάτσικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και επισήμως λοιπόν, καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία περάσατε!...
    Εξύμνε καλοκαίριιιιιι... Όλα το δείχνουν! Οι συναυλίες, οι έξοδοι, η ανεβασμενη διάθεση!
    Είμαι άκυρη με το ποστάκι σου, αλλά τι να κάνω! :)
    Να περνάμε καλάααα!! φιλια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό καλοκαίρι λοιπόν φίλε Εξύμνε!

    Να τα γλεντήσεις τα καλοκαίρια της ζωής σου... ανήκουν μόνο σε σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή