Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Καλομαθαμε και στριμωχτηκαμε!!!


Τι ωραια που ηταν...

Σηκωνοσουν 1 το μεσημερι... ετρωγες στις 2 (κριμα ειναι να τρως εξω αφου εχεις σπιτικο φαγητο) και στις τρεις πηγαινες για καφε!

Χαζολογημα, ταβλι, πλακα, χαβαλες, μπουγελα με νερο-κοκακολα ή φραπε, χαρτια, τραγουδι... τα ειχε δει ολα η κυρια Γιωτα που ειχε την καφετερια!! Μπανακι κατα τις 5... και ή πισω για να τελειωσουμε τον καφε ή παραδιπλα για ουζακι (Πιτσιλαδι παρεπιπτωντος)!! Αντικειμενικα το καλυτερο ουζο που βρισκεις συσκευασμενο στο νησι!

Επισροφη στο σπιτι, λιγες ωρες ξεκουραση και το βραδυ παλι εξω! Ποτακι ή ουζακι, σε μαγαζι ή χυμα στον μολο με ενα τσιγαρακι (εικονιζεται)

Εκει περνουσαμε τα βραδυα με την υπολοιπη παρεα (πολλα και τρομερα παιδια, πραγματικα χαιρομαι που ειναι φιλοι μου) οταν δεν πηγαιναμε στην "Βιβλο". Ομολογουμενως ακυρο το ονομα για ανοιχτο κλαμπακι... περιπου οσο ακυρος ηταν και ο Dj!! Αλλα οταν εχεις καλη παρεα οτι και να κανει αυτος, θα περασεις τελεια!! Φυσικα οταν βγαινεις για ξεφαντωμα δεν θα ακουσεις ποιοτικη μουσικη, θα ακουσεις τα χιτακια του καλοκαιριου και θα γουσταρεις κιολας!! Καθε χρονο ξεχωριζω τα soundtracks του καλοκαιριου!! Τα ξενα ειναι λιγο πολυ γνωστα, απο ελληνικα ομως...
Για το τελευταιο ομολογω οτι δεν περιμενα να το λεει η Παολα γιατι μου αρεσε! Ησυχασα ομως καπως οταν εμαθα οτι το εχει γραψει ο Δαντης τον οποιο γουσταρω και παραδεχομαι!!

....και κουβεντα στην κουβεντα ο καημος μεγαλωνε....

...φσσσσσσσσσσσστ!!!

....Λιγο εγω λιγο εσυ.... λιγο το Πιτσιλαδη.... ηπιαμε δεν ηπιαμε.... μεχρι που μεθυσαμε....

ωραια πραγματα σας λεω!!! Το ξημερωναμε, και γυρναγαμε για υπνο...

Τρομερες ατακες επισης αλλα δεν εχει αξια να τις αναφερω γιατι δεν στεκουν μονες τους...

Και δωσε χορο, και δωσε τραγουδι, γελιο και φωτογραφιες!!!!



Τωρα τι κανουμε??? Τωρα νοσταλγουμε στο ινερνετ τις διακοπες που περασαν ανταλασοντας φωτογραφιες και χαζευοντας στο facebook (ναι καλα μαντεψατε, κι εγω που δεν το γουσταρα αρχικα, τωρα εχω). Και ολα αυτα εις βαρος της εξεταστικης που τρεχει αυτη τη στιγμη κι εγω δεν διαβαζω τιποτα!! Και πως να διαβασω κυρια μου???? Εξου και ο τιτλος για οσους παραξενευτηκαν! Δεν χρειαζεται να το πω οτι αν και ειχα παρει μαζι μου υλικο δεν διαβασα ΤΙΠΟΤΑ...

Αντε τωρα να περιμενεις 11 μηνες για του χρονου!!!

Που θα παει, τα κεφαλια θα μπουν μεσα (οσο και περσι δηλαδη) και θα περασουμε εναν ακομα χειμωνα που ειναι στο χερι μας να τον κανουμε κατι παραπανω απο ευχαριστο!!

9 σχόλια:

  1. καλη σχολικη χρονια bebe :P
    μην ανησυχεις κανεις δε διαβαζε/διαβαζει στις διακοπες-εκτος ισως απο την Ελ αλλα ειναι τρελοι αυτοι οι γιατροι-οι υπολοιποι απλα παμε διακοπες τα βιβλια μας!
    Κλασικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα!! Σωστη me!!! Εγω φετως πηγα διακοπες και λαπτοπ ομως!! Για την ακριβεια το αγορασα γιανα το παω διακοπες!!! Πως με βρισκεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εεεεετσι η αισιοδοξια να ξεχυλιζει θελω για το φετινο χειμωνα!!!!!!!



    σματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντάξει, τέτοια να γράφεις κ νιώθω ότι δεν έφυγα ποτέ, παρέα, βόλτες, χαβαλές, μπάνια κ πιστιλαδί μπόλικο φυσικά ή ότι άλλο βρεθεί σε ακτίνα.

    Στην Βίβλο ήταν ο DJ Νώε μήπως; Καλό παιδί αλλά τα χει ήδη κάνει μούσκεμα μια φορά. χαχαχαχα

    Όσο για το διάβασμα μην αγχώνεσαι, τι είναι οι 11 μήνες μπροστά στους 48 που περάσαμε "διαβάζοντας" :D

    Πάντως πέρα από την πλάκα, προγραμματισμό καλό θέλει κ όλα γίνονται, καλή δύναμη οπότε κ καλό χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επισης Πετρακο!!!

    Οσο για τη Βιβλο, εμαθα οτι αυτον που την εχει τον φωναζουν Μωυση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία πέρασες εσύ στις διακοπές σου!
    Ένα λάθος έκανες μόνο, πήρες βιβλία μαζί σου. Αυτό δεν το κάνουμε ποτέ! Πιο πιθανό είναι να τα ξεχάσουμε,παρά να διαβάσουμε.

    Τώρα, καλά διαβάσματα. Μια εξεταστική είναι πάλι, θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε βρισκω πολυ χαϊτεκ φοιτητακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πω πω! Τελικά είμαι μεγάλο σπασικλάκι! Εγώ πάντα έπαιρνα βιβλίο στις διακοπές. Και, κατά ένα περίεργο τρόπο, κατάφερνα να βγάλω και ύλη. Τώρα που μου το λέτε όμως φάτσα φόρα...πολύ με λυπάμαι για τότε!
    Και ναι...είμαστε τρελοί οι γιατροί. Αντί να κάνουμε διακοπές καθόμασται και διαβάζουμε. Αλήθεια το λέω, τα καλύτερα χάνουμε!
    Eximnako με μέτρο όλα. Εγώ πολύ σε χαίρομαι που είσαι και συνεπής στη σχολή σου (μη χαχανίζεις, σε βλέπω..) και κάνεις και την ζωή που πρέπει σε έναν 20χρονο! Όσο για το χειμώνα...μια χαρά θα περάσουμε όλοι μαζί πάλι! Στο ξαναείπα νομίζω ότι είσαι ο μοναδικός άνθρωπος σε αυτή τη γη που όταν διαβάζω ότι διαβάζει κάθομαι κι εγώ και διαβάζω. Ανεξήγητον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψτ! El... καλο σου κανει αλλα μην το παιρνεις τοις μετρητοις οτι διαβαζω... :Ρ

    Φιλια σε ολους!!! (ολες)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή