Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Καληνυχτα...

Μα τι ωραια που ηταν η φωτογραφια του προηγουμενου post... δεν μου πηγαινε η καρδια να το βαλω απο την κορυφη αλλα καποια στιγμη θα γινοταν...

Οταν σας λεω οτι διαβαζω παντως... μην το τρωτε με τη μια... σπανια το καταφερνω μηνα Σεπτεμβριο! Τωρα με απασχολουν αλλα οπως να βρω καινουρια δουλιτσα η οποια θα μου ειναι πιο ευχαριστη, δημιουργικη και θα μου αφηνει ελευθερα τα Σαββατοβραδα!!!

Παρατηρω επισης οτι εχω χαλασει το βοιολογικο μου ρολοι... Πρεπει να κοιμαμαι νωριτερα!!! Πρεπει να το βαλω καλα στο μυαλο μου οτι καλοκαιρι ΤΕΛΟΣ!!! Αν ριξει μια βροχουλα και αυριο θα με βοηθησει να εγκλιματιστω...

Προς στιγμην θα σας βαω να ακουσετε ενα hip-hop κομματακι το οποιο μπορει να ειναι λιγο μελαγχολικο αλλα εχει στοιχους που με εκφραζουν, οπως και ολα σχεδον τα τραγουδια του Ραψωδου Φιλολογου... Το κομματι λεει για την καθε στιγμη που ζουμε, οτι πρεπει να την απολαμβανουμε και οτι πρεπει να μαθουμε να εκτιμουμε αυτα που εχουμε γιατι πολλα μπορουν να αλλαξουν "Σε μια τοση δα στιγμη"



Αποψε θελω να πω καληνυχτα σε οσους ειδικα θα περασουν τον χειμωνα τους στην ψυχρη και απροσωπη Αθηνα...

2 σχόλια:

  1. Ψυχρή και απρόσωπη Αθήνα;;;Τι λε ρε;!:!Μια χαρά είναι η Αθηνούλα μας!Στο χέρι μας είναι να κάνουμε τον χειμώνα...καλοκαίρι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το τραγουδάκι!! Καλά απο διαβάσμα κι εγώ τα ίδια, δεν θέλωωωωω!!! Αντε και με μια καλή δουλίτσα και περισσότερα ελεύθερα Σαββατόβραδα!!Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή