Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Εθελοτυφλούμε!!

Εγω ετσι το καταλαβαινω! Αφορμη για το ποστακι ειναι οι αγωνες μπασκετ που διεξαγονται αυτες τις μερες και μεταξυ των ομαδων ειναι και τα Σκοπια... (κι εγω δεν ξερω πως να τα πω!!). Η παραπανω εικονα ειναι τραβηγμενη απο τον αγωνα Σκοπια - Κροατια. Αν δεν σας το ελεγα ομως δεν θα το καταλαβαινατε, εκτως αν ησασταν πολυ παρατηρητικοι και βλεπατε ενα μερος απο την σημαια στην φανελα του παικτη. Το θεμα με τσιγκλησε προχθες στο ραδιοφωνο απ' αυτα που ακουγα απο εναν ρεπορτερ ο οποιος μιλουσε για "προκλησεις των Σκοπιανων" και για ενα πανο που αναρτησαν (που δεν ξερω τι ελεγε). Υστερα ειδα το ποστ του Dreamon και σημερα τον πινακα του σκορ στην παραπανω εικονα! Ακουω αρκετα ραδιοφωνο και κυριως ΕΡΑ σπορ και κανουν αρκετες αναφορες στο θεμα. Λοιπον οπου εχει χρειαστει να αναφερθει η χωρα αυτη, ειναι με το ονομα "Macedonia" ή "μπλαμπλα-Macedonia" (οπου "μπλαμπλα" δεν προλαβα να ακουσω) ενωοωντας δηλαδη σε τηλεορασεις και στην FIBA (Παγκοσμια Ομοσπονδια Μπασκετ). Ετσι λοιπον η εικονα του αγωνα φτανει σε ολο τον κοσμο με τον πινακα του σκορ να λεει MAC - CRO 23-20! Αυτο που με εντυπωσιασε λοιπον ειναι η καταπληκτικη, πρωτοποριακη, ριζοσπαστικη κινηση της ΕΡΤ πριν μας στειλει την εικονα οπως της ερχεται να ασπρισει το MAC!!! Φοβερο ε?? Τωρα ειναι ολα καλα!! Τωρα οι Ελληνες δεν το βλεπουν!! Τωρα ολος ο πλανητης βλεπει την ομαδα της Μακαιδονιας να αγωνιζεται με την Κροατια αλλα τον Ελληνα δεν τον πειραζει γιατι δεν το βλεπει!!

Καλά δουλευόμαστε???
Τον στρουνθοκαμηλισμο ο Ελληνας τον εχει κανει επιστημη!!

Τωρα η συζητηση τι να κανεις και πως να αντιδρασεις ειναι μεγαλη... Η me στο ποστ του Dreamon ειπε να μην κατεβει να παιξει η εθνικη μας... ειναι μια σκεψη... αλλα ειναι πολλα τα λεφτα me... και οχι μονο.

6 σχόλια:

  1. MKD νομίζω γράφει, όχι MAC.

    Οι Σκοπιανοί είναι προκλητικοί. Με το τεράστιο κόκκινο πανό με τον ήλιο της Βεργίνας, τα κασκόλ Macedonia και HELL-AS δείχνουν ξεκάθαρα για πιο λόγο βρίσκονται εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το για το MAC να σου πω την αλληθεια δεν εβαζα και το χερι μου στη φωτια.

    Δεν ειχα δει το πανο! ετσι ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ τώρα που δεν βλέπουμε το προκλητικό MKD στις οθόνες μας όλα είναι καλά;

    Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοφια υποθετω οτι στην Αγγλια θα το δειχνουν μια χαρα (αν το δειχνουν γιατι εκει δεν ασχολουνται με το μπασκετ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξερω οτι ειναι πολλα τα λεφτα.Αλλα,ολα στη ζωη δεν ειναι λεφτα κ μερικα πραγματα οπως η ιστορια ειναι αδιαπραγματευτα.
    Καλα οι παικτες την παρτη τους το δεχομαι .εσεις οι φιλαθλοι των ομαδων στις οποιες αυτοι οι παικτες ανοικουν κ τις οποιες ομαδες αν δε με απατουν οι λιγες σχετικες μου γνωσεις στηριζετε με τον οβολο σας τι κανετε?Η μαλλον τι θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?Ε?Ε?μη μου πεις τωρα οτι κ εδς ειναι πολλα τα λεφτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο την σκοπια σου εχεις δικιο... το "σωστο" παντως δεν ειναι συχνα μονοδρομος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή