Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Gamato.info is back!



Εμεινε κλειστο για αρκετο καιρο και μας αποπροσανατολισε! Μας απορυθμισε! Ακουγονται πολλα για τις συνθηκες με τις οποιες εκλεισε και για ποιους λογους, αλλα τωρα ειναι ανοιχτο και ανανεωμενο!!

7 σχόλια:

  1. Εν μέσω κρίσης, αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκ, εξακολουθω να ειμαι gold member... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμενα παλι δεν με "ακουμπησε" το κλεισιμο του στο download δεν ηταν ποτε η βασικη πηγη μου!! Και ναι ακουγεται καπως το ειρωνικο σχολιο τους "ολα αυτα που ακουστηκαν ειναι ολα αληθεια". Σαφως και ειναι αληθεια ολα αυτα, πιστευω μεν στην τυχαιοτητα, αλλα να κλεινεις τη μερα που εγινε γνωστη ολη η ιστορια με την ΕΠΟΕ, να μην ανακοινωνεις τιποτα και να ανοιγεις μετα απο 1,5 μηνα σχεδον που εχει σταματησει το τρελο ψαξιμο και επεσαν καμπανες (+ κλεισιμο διαφορων sites με direct/torrent download) μονο τυχαιο δεν το λεω.

    Επι της ευκαιριας βεβαια εκαναν και ενα update/upgrade στον server, το πλασαραν και σαν δικαιολογια. Βεβαια εδω που τα λεμε 1,5 μηνα για συντηρηση και εργασιες σε server για tracker ειναι πααααρα πολυς!! :)

    Εχω κανει αναλογο post για το download και την πειρατια, και ειμαι υπερ. Αλλα γενικα μου τη σπανε οι παραμυθες και αυτοι που δεν εχουν τη μαγκια να πουν τα πραγματα με το ονομα τους οταν αρχιζουν τα ζορια. Στο gamato υπηρχε χοντρο προβλημα γιατι ειχε πολυ διαφημιση, ηταν αναγνωρισιμο και υπηρχε/ει ευκολη προσβαση στο χρηστη...βασικος λογος να κρυφτεις για λιγο χρονο λοιπον!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρέξαμε να το επισκεφτούμε!! Άντε γιατί τόσο καιρό δεν είχαμε τι να δούμε :ΡΡ Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Manlolog3 οκ οσα λες. Εγω παντως δεν δινω σημασια σε οτι ακουγεται, λενε και δικαολογουν. Το ξερω κι εγω για τα αλλα σαιτ που εκλεισαν εκεινες τις μερες και ειναι λογικο να το κλεισουν για λιγο καιρο. Λογικο ειναι επισης να μην πουν οτι κλεισαμε γιατι μας κυνηγανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή