Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Πες τα ολα!!

Τα λεω λοιπον!!

Πρωτα απ' ολα κοιταξτε τα βελακια ακριβως απο πανω!!! Δεν τα εχω βαλει εγω!!! Καποιος πειραξει το template και εκανε πατατα!! Πεφτουν ακριβως πανω στην ημερομηνια του ποστ!!!

Κατα δευτερον ψαχνω δουλεια!! Η πρακτικη αποφασισα να μπει στο επομενο εξαμηνο, αρα τωρα για μεχρι το καλοκαιρι ψαχνω εισοδημα (γιατι πρεπει να παμε και διακοπες). Χθες εδωσα την πρωτη μου συνεντευξη! Καλα τα πηγα... τωρα αναμονη. Δεν γουσταρω βεβαια να πριζω τον κοσμο να παρει το πακετο της συνδεσης που θα προοθω... αλλα τι να κανεις...


Επισης!!! ΠΗΓΑ ΝΟΤΗ!!! Ναι ναι!!!! Ορθιος βεβαια (ε οχι και 200€ τα 4 ατομα ρε αρχοντα!!) Ακουσα τις κομματαρες, ο Νοτης σε πολλα πολλα κεφια, απειρα τακουνακια με τα καρυφαλα και πολλα κολπα με τα λουλουδια που ειμαι σιγουρος οτι τα κανει προπονηση στο σπιτι του!!! Αξιζει να τον απολαυσετε αγαπητοι αναγνωστες και φανατικο κοινο μου!!



Να ξανα πω οτι η Παναθα παει τρενο και δεν υπαρχει περιπτωση να το χασουμε φετως!! Τα συλυπητηρια μου στον Ολυμπιακο!!

Τα συγχαριτηρια μου αντιθετως στην Τζουλια Αλεξανδρατου!! Την επομενη φορα με νταμιτζανα της ευχομαι!!!

Τις καλυτερες ευχες μου στη αγαπημενη Γωγω Μαστροκωστα η οποια ζει ενα αληθινο δραμα αφου εμαθε αμεσως μετα την γεννα της οτι εχει καρκινο. Να ζησει και να τον νικησει! ...περα απ' την πλακα.


Και τωρα δυο βιντεακια. Ενα χιουμοριστικου περιεχομενου...


κι ενα κοματι που ειχε αναρτησει μια φιλη στο facebook και δεν ειχα ξανακουσει. Εχει παιξει στον "τριτο νομο" του Κοκκινοπουλου ο οποιος ομολογουμενως βαζει πολυ ωραια μουσικη.


Τρομερο βιντεακι και τα συγχαριτηρια μου στην κοπελια που το εφτιαξε!!

4 σχόλια:

  1. Πάντα του άρεσε ο Κοκκινόπουλος του Milch!

    Περαστικά στην Γωγώ και καλή δουλειά στον Εξύμνο! Δύσκολο είναι να πρωοθείς γιατί πέφτει πολύ βρίσιμο αλλά όσοι βρίζουν πρέπει να καταλάβουν ότι ούτε αυτοί που κάνουν την δουλειά αυτή χαίρονται να πρήζουν αλλά πρέπει κάπως να βγάλουν λεφτά!

    Κρα κρα κρα
    το Milch κάνει κλανιά
    Κρο κρο κρο
    το Milch κάνει σκατό
    Κρι κρι κρι
    το Milch κάνει πορδή
    Κρε κρε κρε
    το Milch πίνει καφέ
    Κρρρ κρρρ κρρρ
    το Milch κάνει ένα πρρρρρρρρρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπλιάχ Νότης μπρρρρρρ
    Καλή αρχή με την δουλειά. αν είναι να αλλάξω σύνδεση μιας και μου τα έχει κάνει αερόσακο ο ΟΤΕ θα σου πώ. Εκτός κι αν θα δουλεύεις για τον ΟΤΕ οπότε ουπς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο το Honey Bee!!!
    Νομίζω θα το κλέψω κι εγώ ;)

    καλό σ/κ εξύμνε και να είσαι καλά :)
    ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή