Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδρομη

Απο χθες μου ειχε κολλησει αυτο το κομματι. Του Χατζηγιαννη "Η εκδρομη". Τοτε που ειχε βρει την ειχα λιωσει λιγακι... ηταν και ο καιρος τετοιος. Σημερα λοιπον σας γραφω απο την Ναυπακτο! Εχω ερθει απο χθες και θα γυρισω αυριο στην καθημερινοτητα. Για δυο μερες απολαμβανω καφεδακια, φαι, ποτακια, καλη παρεα... για τον καιρο δεν θα ελεγα οτι τον απολαμβανω αλλα δεν με πτωει. Λιγες ψιχαλες που και που για να μην ξεχασεις ποτε οτι εχεις περασει στην δεξια πλευρα της Πινδου!
Στον δρομο για τη Ναυπακτο τεραστια εντυπωση μυ εκαναν τα τοσα πολλα και μεγαλα εργα που βρισκονται σε εξελιξη κυριως στον δρομο Κορυνθου - Πατρων. Ολα και παντου σκαμενα!! Μπουλντοζες να πηγαινοερχονται... σε ενα σημειο που να σκεφτομαι οτι αν καποιος δεν ξερει μπορει να υποθεσει οτι η Ελλαδα ειναι μια χωρα σε μεγαλη αναπτυξη!! Προφανως εχει πεσει μεγαλο βαρος στην κατασκευη αυτου του δρομου γιατι δεν ηταν και λιγες οι πινακιδες "Προσοχη στα επομενα 3 χιλιομετρα συμβαινουν θανατηφορα ατυχηματα". Ελπιζω τουλαχιστον τα συνεργεια που δουλευουν εκει να πληρωνονται και να μην τους τα χρωστανε γιατι αλλιως δεν βλεπω να τελειωνουν ποτε! Τον εργαζομενο πρεπει να τον πληρωνεις για να σου δουλεψει σωστα... ειναι γνωστο.

Θα σταματησω εδω γιατι πρεπει καποια στιγμη να ετοιμαστω για εξω και δεν με βολευει και το πληκτρολογιο του macbook.... Φωτογραφιες δικες μου ελπιζω να ανεβασω τις επομενες μερες.

Καλα να περνατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου