Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

1.5 μηνα ανεργος

Εχω ενα κακο... οτιδηποτε κανει καποιος σε θεμα που αφορα εμενα το παιρνω προσωπικα. Ακομα και αν αυτος ο καποιος ειναι ο εργοδοτης μου... και εργοδωτης πολλων πολλων αλλων παιδιων. Στο παρκο (το μεγαλυτερο λουνα-παρκ της αθηνας) μετα το καλοκαιρι ξεκινησαν περικοπες. Πολλα παιδια εφυγαν μονα τους αλλα και πολλες συμβασεις δεν ανανεωθηκαν. Για λιγο καιρο ειχα αρχισει να πιστευω οτι τελικα θα την γλυτωσω και κατι θα ειδαν ωστε να θελησουν να με κρατησουν τουλαχιστον μεχρι τα χριστουγεννα οποτε θα εχουμε και πολυ δουλεια. Ολο αυτον τον καιρο αντικειμενικα ημουν πολυ καλυτερος υπαληλος απο πολλα παιδια παλιοτερα απο εμενα και ειδικα τελευταια που ειχα παρει και τον αερα εκανα οτι μπορουσα! Ειμαι απο τα λιγα ατομα εκει μεσα που δουλευουν και γουσταρουν αυτο που κανουν και πιστεψτε με αυτο ειναι το Α και το Ω για ενα ατομο που εξυπηρετει κοσμο που παει να διασκεδασει!
...και για να επιστρεψω εκει που ειχα μεινει, το πηρα προσωπικα ενω ξερω οτι δεν πρεπει...
Σημερα ο υπευθυνος μου με ενημερωσε οτι η συμβαση μου λειγει και δεν θα την ανανεωσουμε τωρα, αλλα θα παω ξανα αρχες Δεκεμβρη (οταν θα εχει κοσμο το παρκο) για να με ξαναπροσλαβουν. Στεναχωρεθηκα ειναι αληθεια. Ξερω οτι δεν πρεπει να το παιρνω προσωπικα γιατι ειδα πολλα παιδια που ηταν τυπικοτατα κι αυτα και αξια σε αυτο που εκαναν να παυονται. Επρεπε να μειωθει ο αριθμος των εργαζομενων, βαλανε κατω τα νουμερα και πηραν τις αποφασεις τους.
Θα αλλαξω και παλι καθημερινοτητα για εναμιση μηνα.... θα κανω πραγματα που δεν προλαβαινα μεχρι τωρα, θα την βγαλω δημιουργικα!

Αυτο παντως που θελω πολυ να πω ειναι οτι στο παρκο εχω κανει πολυ καλους φιλους κι εχω γνωρισει τοσο αξιολογα παιδια που σιγουρα αυτο ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερο κερδος απο τα 500€ περιπου που παιρνω καθε πεντε του μηνος.

3 σχόλια:

  1. με πήγες ενάμιση χρόνο πίσω...
    όταν είχα νοιώσει τόοοσο άδικα με τη δική μου απόλυση!!!
    ευτυχώς θα είσαι άνεργος μόνο για 1,5 μήνα... στην αρχή είναι καλά...
    κι εγώ δημιουργικά περνώ, ακόμη καιτώρα, αλλά....
    όταν είσαι νέος, αγαπάς τη δουλειά σου και έχεις πάθος και όρεξη να κάνεις πράγματα και σε υποχρεώνουν να "κάθεσαι" δεν παλεύεται...
    ελπίζω να περάσει γρήγορα όλο αυτό...
    κράτα τα καλά και χαμογέλα όοοσο μπορείς :)
    αυτή τη στιγμή το πορτοφόλι μου έχει 5€. ευτυχώς δεν έχω τρελές υποχρώσεις. έχω όμως πολύ καλούς φίλους κι αυτό όπως λες κι εσύ μετρά πολυυυ περισσότερο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε εμπόδιο σε καλό...

    και φυσικά συμφωνώ, φίλοι uber alles!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον Μαγεμμένο αυλό..
    καλή δύναμη μεσιέ...

    ΥΓ> Ο μήνας θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις... και να δεις που κάποια πράγματα... δεν θα τα προλάβεις κιόλας...

    χαιρετισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή