Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δημοτης κανενος

Εδω και λιγη ωρα καθομαι στον καναπε και σκεφτομαι πως να αρχισω το ποστ μου... Αλλαζω λοιπον νοοτροπια, αρχιζω και γραφω! Λοιπον που λετε πριν απο λιγο ενημερωθηκα οτι το παρκο στο οποιο δουλευω ( το γνωστοτερο και μεγαλυτερο λουνα παρκ της Αθηνας, θα σας πω μετα γιατι δεν το αναφερω με το ονομα του) κλεινει 8 χρονια λειτουργιας!! Αποψε λοιπον εχει παρτακι με τους συναδελφους! Πραγματικα οσο καιρο ειμαι στο παρκο το εχω ευχαριστηθει! Σχεδον ολοι οσοι απασχολουνται σε αυτο ειναι στην ηλικια μου και αυτο ειναι κατι που μου ειχε λειψει. Στην προηγουμενη δουλεια μου οχι μονο δεν ειχα συναδελφους αλλα μεχρι και οι πελατες του μαγαζιου ηταν... στην τριτη ηλικια.
Σκεφτομουν χθες οτι εχω υπερβολικα πολλα παρε δωσε με τα προαστια Ρεντη-Αιγαλεω-Κορυδαλος-Νικαια-Περιστερι. Ετσι οπως το παω μονο Ηλιουπολιτης δεν ειμαι!! Και τα παιδια που εχω γνωρισει εκει τα εχω λατρεψει πραγματικα και μαζι τους και τις περιοχες, χωρις να σημαινει οτι ποιοτικα τις συγκρινω με την Ηλιουπολη.
Μιας που το εφερε η κουβεντα (?) σε λιγο καιρο θα κλειθω να ψηφισω καινουριο δημαρχο Ηλιουπολης. Μεχρι τωρα εχουν βαλει υποψηφιοτητα ο νυν δημαρχος, πολυ γλειωδης τυπος, το αντιπαλο δεος του ο οποιος φαινεται το ιδιο συμπαθητικος, μια γυναικα για την οποια εχω ακουσει πολυ καλα λογια και δεν εχω καταλαβει ακομα απο ποια παραταξη υποστηριζεται και ενας περιεργος τυπακος μεγαλης ηλικειας με το ΚΚΕ. Οπως καταλαβαινετε και απο την περιγραφη μου δεν εχω ασχοληθει ιδιετερα και ουτε προκειται! Ολοι οι δημαρχοι  που αναλαμβανουν κατα καιρους κατι κανουν συνηθως προς το τελος της θητειας τους και προσπαθουν να σου αησουν καλες εντυπωσεις. Ολοι βεβαια μα ολοι μολις αναλαβουν βολευουν τους δικους τους σαν υπαληλους του δημου και βεβαια ξυνονται κανονικα αντι να παραγουν λιγη εργασια για την εξυπηρετηση των πολιτων. Θυμιστε μου να κανω ενα ποστακι αποκλειστικα για τους δυο τελευταιους δημαρχους μας τους οποιους προλαβα να γνωρισω.

Ενα κειμενο το οποιο διαβασα σημερα σχετικο με το δημαρχιλικι και το βρηκα πολυ ενδιαφερον και απολαυστικο ειναι το τελευταιο ποστ του Νικιπλου

Αυτα λοιπον για αποψε. Ισως λιγο ασυνδετα ισως λιγο αναρχα αλλα αυτα ηθελα να πω.

Υ.Γ. Το παρκο μας εχει ατομα που ψαχουλευουν το διαδικτυο για το τι γραφεται γι αυτο. Επισης μας απαγορευουν να γραφουμε για το παρκο οτι θελουμε και οπως το θελουμε! Γι αυτο δεν θελω να χασω ουτε σταγονα απο την ελευθερια που μου δινει το blog, κατι που μπορει να γινει αν εμφανιστω μπροστα τους.

Καλα να περνατε και το νου σας! Καλοκαιρι τελος! Χειμωνιασε!!

2 σχόλια:

  1. Φιλε Εξύμνε, ευχαριστώ για την αναφορά...

    Το Πάρκο που εργάζεσαι, είναι και για μικρά και για μεγάλα παιδιά...

    Δεν το έχω επισκεφθεί βέβαια...

    Ίδωμεν...

    Οι Δήμαρχοι είναι αυτό που είναι, γιατί εμείς είμαστε αυτό που είμαστε... Δυστυχώς... και δεν επιμερίζω την ευθύνη συλλογικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις μια κάστα τυπάκων κάνει ότι γουστάρει και όλοι εμείς οι υπόλοιποι κρατούμε το φανάρι...

    Χαιρετισμούς και να καλοπεράσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ μένω Νίκαια αλλά ψηφίζω Πειραιά οπότε δεν θα πάω καθόλου μάλλον να ψηφίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή