Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Αντε να λυσουμε...

Η πολυ ρευστοτητα εχει αρχισει να μου τη δινει! Ρευστα πολλα απο τα προσωπικα μου θεματα... σχεδον ολα! Ρευστη η κατασταση της χωρας η οποια μας επηρεαζει αμεσα και προσωπικα. Ολοι εχουμε ενα μονιμο αγχος μεσα μας και συντηρειται μια γκρινια και μια αγωνια που δεν μας κανει καλο.
Η λυση σε ολα αυτα ετσι οπως το βλεπω εγω και για εμενα, ειναι να καταπιαστω με την επιστημη μου (δεν θελω να φανει καπως αλλα πιστευω οτι η ηλεκτρονικη ειναι επιστημη). Ειναι ωρες που θελω να πεσω με τα μουτρα ειναι και ωρες ομως που με τρελαινει!!! Χθες εκανα μια πατατα στο εργαστηριο, εβαλα αναποδα μια ταση και καρβουνο το κυκλωμα!!!! ...και μυριζε απαισια. Θελω να μπω στη φαση των ηλεκτωνικων ισχυως αλλα για να κανω κατι μονος μου χρειαζονται μπολικα χρηματα... και δεν περισσευουν. Μονο μεσα απο τη δουλεια μπορω να μαθω ουσιαστικα πραγματα... την οποια δουλεια (βλ. πρακτικη) δεν ξερω και ποτε θα την κανω!!!!

Ετσι το εχω ριξει στην ψυχαγωγια... μπαρακια... οπως θες πες το! Χθες σε ενα ωραιο μαγαζι στο γκαζι περασα πολυ ωραια με καλη παρεα ακουγωντας εναν φιλο που επαιζε με το συγκροτημα του ελληνικα και ξενα ροκ και εντεχνα κομματια. Το συγκροτημα λεγεται Κυανοβακτηρια και κινουνται πραγματικα πανω στα δικα μου γουστα! Ελπιζω να συνεχισουν ετσι.
Μουσικουλα λοιπον, ενα κομματι γνωστο σε ολους και παντα τοσο επικαιρο οσο και ευχαριστο.

4 σχόλια:

  1. σοκαριστηκα με το "καρβουνο το κυκλωμα!!!! ". και το λες με τοσα θαυμαστικα, που απορω μηπως χαρηκες κιολας!! :Ρ
    ελπιζω να εισαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ειναι αρκετα εντυπωσιακο οταν το βλεπεις αλλα εκτως του οτι χαλας το κυκλωμα σου ειναι και αφορμη για πολυ γελιο!

    Ο τροπος που καιγεται ειναι ο εξης:
    Συνδεεις, αρχιζει να ζεσταινεται, 2 δευτερα μετα αρχιζεις να το μυριζεις (η ζημια εχει ηδη γινει), ακολουθει πυρωμα των ευαισθητων σημειων και το λιωσιμο τους! Το καμενο τρανζιστορακι κρεμεται πλεον μαζι με τα κλειδια μου. Οσο για την μυρωδια... ακομα την θυμαμαι...

    Θεαματικοτερο αλλα συνχρωνος και επικυνδυνο ειναι να εισαι πανω απο κατι τετοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα γίνει ρε φίλε? Θα μας καις τα κυκλώματα? Θα βάλεις το ΤΕΙ μέσα? Πώς την έχεις δει? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσενα τι σε νοιαζει?? Εγω κερδιζω εμπειριες!! Τεχνογνωσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή