Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ο φωτογραφος


Εδω και καιρο εχω φτιαξει προφιλ στο www.dpgr.gr το οποιο ειναι ενα πολυ καλο site-forum με Ελληνες ερασιτεχνες αλλα και επαγκελματιες φωτογραφους. Να σας πω την αληθεια δεν εχω ανεβασει φωτογραφια και ουτε προκειται τουλαχιστον στο προσεχες μελλον. Οι περισσοτερες απο τις φωτογραφιες που βλεπω σε αυτο το site ειναι αξιες συγχαριτηριων! Θα βλεπετε συχνα πυκνα φωτογραφιες του site και στο blog μου γιατι ειναι πολλες που πιστευω οτι θα το κοσμουσαν και με το παραπανω.

Διαβασα μια συντομη παρουσιαση καποιων φωτογραφιων πριν απο λιγο και θα ηθελα να τους ριξετε μια ματια. Στις φωτογραφιες και στον τροπο που τα περιγραφει υπαρχει κατι που ειναι μεγαλη υποθεση για γινεις ενας καλος φωτογραφος. Η ευστροφια!! Διαβαστεwww.dpgr.gr για να δειτε τι ενωω...

4 σχόλια:

  1. έχει καλές φωτογραφίες αλλά πολύ ψωνισμένα μέλη. Τα σχόλια που πολλοί αφήνουν εκεί όχι μόνο δεν βοηθούν τους φωτογράφους που ανεβάζουν τις φωτογραφίες αλλά μάλλον τους γαμούν την ψυχολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει κατι τετοιο αν και ο βασικος λογος πουο δεν ανεβαζω κατι εκει ειναι οτι φοβαμαι το ενδεχομενο κραξιμο... :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοίτα, τα σχόλια πολλές φορές είναι κραχτικά και σίγουρα τα περισσότερα στομφώδη και πομπώδη. επίσης όλοι έχουν μια γνώμη "λίγο περισσότερο κροπάρισμα", "μετρίασε το σατιουράτιον" και πάει λέγοντας. Δεν λέω πως είναι κακό σάιτ ή άχρηστο, απλά πολλά από τα μέλη του φοβάμαι την έχουν παρά δεί και αυτό βγαίνει στα σχόλιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή