Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Γεύση απο καλοκαίρι

Οι μέρες των διακοπών για τους περισσότερους τελείωσαν την Δευτέρα. Εγώ που δυστυχώς συμπεριλαμβάνομαι στους άνεργους, αν και ο ΓΑΠ αποκλείεται να το παραδέχεται, συνεχίζω τις διακοπές μου και αυτή τη βδομάδα. Το όλο θέμα δεν με κάνει και πολύ ευδιάθετο αλλά προσπαθώ να το δω απο τη θετική γωνία. Να εκμεταλλεύομαι τον άπλετο αυτό χρόνο όσο καλύτερα γίνεται.

'Έτσι τις τελευταίες μέρες συναντήθηκα με άτομα που κάνουμε παρέα μόνο τα καλοκαίρια και περνάμε υπέροχα στο αγαπημένο μου νησί! Άτομα που ο καθένας σπουδάζει αλλού, μένει σε άλλες γειτονιές και πόλεις, όμως έχουμε κοινή καταγωγή, οι γονείς μας λίγο πολύ γνωρίζονται και έχουμε μεγαλώσει με πολλά κοινά στοιχεία! Φανταστείτε για παράδειγμα ότι η Λέσβος έχει μια τόσο ιδιαίτερη ντοπιολαλιά την οποία όλοι μας ακούμε από μικροί από τους πατεράδες μας λίγο πολύ! Αν συνυπολογίσετε ότι με αυτήν την παρέα περνάμε τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές του χρόνου σε ένα παραθαλάσσιο μέρος μένοντας σε δικά μας σπίτια και κυκλοφορώντας στους γραφικούς δρόμους του χωριού γνωρίζοντας σχεδόν όλο τον κόσμο, καταλαβαίνετε πόσο δεμένοι αισθανόμαστε μεταξύ μας! Συναντιόμαστε μετά από τόσο καιρό και έχουμε να πούμε τόσα πολλά! Το πιο βασικό όμως είναι ότι μιλάμε μεταξύ μας 100% ειλικρινά!! Όπως είπε και μια φίλη, είμαστε ξεκάθαρα ο εαυτός μας! Το σημαντικότερο πιστεύω για μια παρέα, πόσο μάλλον νέων ανθρώπων!

Αυτή τη στιγμή ακούω έναν ιντερνετικό σταθμό και έβαλε το I 'll be missing you...

θα μου λείψουν σίγουρα! Και θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσω να είμαι στο χωρίο μου τον Αύγουστο. Οι καιροί δεν είναι καθόλου πρόσφοροι για καλοκαιρινά σχέδια. Τουλάχιστον όχι από τόσο νωρίς.


Thats why I love my village

4 σχόλια:

  1. Ωραιες εικονες Γιαννη! ;)

    Ειναι καλο να μπορεις να πηγαινεις σε μερη που σε ξεκουραζουν στο μυαλο και στην ψυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. zilevooooooooooooooo...ax ax..amitilini...(li e?)

    na eisia panda kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοιπον ο πατερας μιας καλης μου φιλης της ειπε το απαιχτο...ξεκουρασου τωρα γιατι μετα θα δουλευεις κ θα κουραζεσαι!
    Οποτε μικρε μου,βγες να χαρεις τη λιακαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Manolog Να είσαι καλά φίλε μου! Έτσι είναι...

    @Spring κι εσύ το ίδιο!! Σου αρέσε το νησί μου?? Τι ενωείς li?

    @me Ωραία η λιακάδα, δεν λέω... αλλά πρέπει να έχεις και να πληρώσεις τον καφέ σου στη λιακάδα... δεν ζητάω πολλά...! Πολυ χάρηκα που είδα σχόλιό σου μετά από καιρό!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή