Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Δαγκωμένο μήλο

Κοίτα να δεις που πεθαίνουν κι αυτοί...

H Apple με μια μινιμαλιστική όπως αναμενόταν homepage αποχαιρετά τον ιδρυτή της. Μια εταιρία που έχει προκαλέσει σχόλια όσα ελάχιστες στον κόσμο. Μας έχει κάνει να διαφωνούμε στην παρέα ουκ ολίγες φορές. Έχει δημιουργήσει εχθρούς και φίλους. Σήμερα μάλιστα είδα την παρουσίαση του νέου iphone 4S στο δελτίο ειδήσεων!!

Ο Steave Jobs είχε πετύχει τον στόχο του, να γίνει παγκοσμίως γνωστός και πάμπλουτος με το μυαλό και το επιχειρηματικό του δαιμόνιο. Δυστυχώς αυτά δεν αρκούσαν για να νικήσει τον καρκίνο στο πάγκρεας που τον βασάνιζε επί χρόνια.

Όπως βλέπετε... με το χρήμα την ζωή δεν την αγοράζεις.

5 σχόλια:

  1. kala to twitter ti to xeis an den evlepes ti ginotan me thn parousiash tou iphone?? :O O O ntooooin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδώ δεν την γλύτωσε ο Χριστόδουλας που είχε και τον Θεό μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Pavlothanasis δεν άχω καταλάβει τι στο καλό λες...

    @Mahler πολύ μεγάλη αλήθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Steave Jobs είχε πετύχει τον στόχο του, να γίνει παγκοσμίως γνωστός και πάμπλουτος με το μυαλό και το επιχειρηματικό του δαιμόνιο

    Δεν ήταν αυτός σκοπός του, σκοπός του ήταν να προσφέρει ότι καλύτερο γινόταν στον κόσμο της πληροφορικής, και το πέτυχε (εν μέρη, καραδοκεί και ο Στέφανος να με διαβάσει χαχαχα)

    Πάντως ούτε τώρα θα αγοράσω iPhone :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τα πηγα ποτε καλα με την apple ποσο μαλλον με τον Jobs, δεν τον κρινω σαν "πληροφορικαριο" γιατι υπηρχαν και υπαρχουν πολλοι καλυτεροι. Καταφερε ομως μεσα σε 10 χρονια να γινει ενας απο τους καλυτερους (αν οχι ο καλυτερος) CEO παγκοσμιως. Προφανως γιατι ηξερε απο marketing...

    RIP ομως οπως και να εχει! Η αξια του ειτε ετσι ειτε αλλιως ειναι αποδεδειγμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή