Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Συνερχομαι

Roadart in Athens Ω ρε παιδιά... χαθήκαμε! Χάθηκα δηλαδή για να τα λέμε σωστά. Κάποτε έλεγα οτι όταν δεν με βλέπετε να γράφω να ξέρετε ότι περνάω καλά. Τότε ίσχυε, τώρα ήταν αλλιώς. Πέρασα ίσως την πιο άσχημη και πιεσμένη ψυχολογικά περίοδο της μέχρι τώρα ζωής μου, και ναι μπορείτε να υποθέσετε με τι έχει να κάνει... Αποδείχθηκα πολύ πιο ευαίσθητος και συναισθηματοκρατούμενος απ' ότι μπορούσα ποτέ να φανταστώ!! Μέχρι και τώρα που είμαι εμφανώς καλύτερα και θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια μεγάλη συναισθηματική περιπέτεια που πέρασε, ακόμα και τώρα δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ σχεδόν με κανένα χόμπι. Φωτογραφίες δεν βγάζω όπως παλιότερα ούτε γράφω στο blog. Και τα δύο έχουν να κάνουν με εξωτερίκευση των συναισθημάτων μου και πάντα μέσα απ' αυτά αποδίδω αυτό που νιώθω. Θέλω να ξαναβρώ τον προηγούμενο εαυτό μου και θα το κάνω σιγά σιγά. Δεν περίμενα ποτέ οτι θα περάσω τόσο μεγάλο σοκ.

Έχω χάθει με φίλους, δεν έχω γνωρίσει σχεδόν κανέναν που να τον συμπαθήσω ιδιαιτέρα. Κι αυτό πολύ περίεργο για εμένα. Δεν με είχα αφήσει έτσι. Είμαι γκρινιάρης και συχνά αρνητικός.

Το διαφορετικό που κάνω τους τελευταίους 4 μήνες είναι η πρακτική μου σε μια εταιρία που ασχολείται με ηλεκτρονικά ισχύος, ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου όταν διάλεγα θέμα πτυχιακής. Στην τελική δεν ξέρω ακόμα αν έκανα καλά που τραβάω προς τα εκεί... μόνο ο χρόνος ξέρει. Έμαθα αρκετά πράγματα πάνω στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά αλλά έμαθα και πήρα εικόνες από πραγματική δουλειά. Συναναστροφή με πελάτες που έχουν πληρώσει διόλου ευκαταφρόνητα ποσά για να τους προσφέρεις μια συγκεκριμένη υπηρεσία και έχουν απαιτήσεις! Κατάλαβα πως πρέπει να δουλεύει ένας μηχανικός και όχι ένας ελληνάρας όπως έξυπνα σατίριζε ο Τσάκωνας στο "Κλασική περίπτωση βλάβης". Κάθε δουλειά θέλει την υπευθυνότητά της! Παλιά ήμουν ο υπεύθυνος για το αν το μπουκάλι θα μείνει όρθιο πάνω στον δίσκο και θα φτάσει στον πελάτη ή θα του έρθει καπέλο και θα γίνω ρεζίλι. Μετά ήμουν υπεύθυνος για μπουν τα παιδάκια στο τρενάκι του λούνα παρκ και να βγουν στην ίδια κατάσταση! ...περίπου... ίσως λίγο πιο ζαλισμένα... Και τώρα έχω ευθύνη για το αν το μηχάνημα θα είναι κατασκευασμένο σωστά ή θα έχει κίνδυνο να βραχυκυκλώσει και τότε...πήρε φωτιά ο κώλος μας!

Πήρα και το δίπλωμα μηχανής!! Βέβαια!! Κι έτσι τώρα πρέπει να αρχίσω να ψάχνω τα μεταχειρισμένα!! Dreamon επειδή μπορεί να σου δημιουργηθεί η απορία, το απεριόριστο έβγαλα για να μην ασχοληθώ ξανά με το θέμα. Βαρέθηκα με τα μαθήματα...Τώρα αλλάζουν και οι κανονισμοί και θα αλλάξουν τα διπλώματα και οι τρόποι εξέτασης. Πρόλαβα ίσα ίσα!!

Και για να κλείσω έτσι μουντρούχικα και φλώρικα όπως άρχισα... μπορεί να το βλέπω στραβά... αλλά εγώ αυτό θεωρώ σωστό. Όταν κάνεις πολλά για κάποιον και θέλεις να τον βλέπεις ευτυχισμένο, δεν πρέπει να το εισπράξεις και πίσω ως ένα βαθμό?? Όταν σου κάνει δηλώσεις αγάπης δεν πρέπει να τις υποστηρίζει και με πράξεις?? "Δεν ξέρω λόγια όμορφα να δίνω..." της είχα πει, αλλά σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύω την αγάπη μου!! Και δεν το βλέπω κι από εκείνη. Μόνο να το δηλώνει ξέρει...

Καληνύχτα σας και καλή χρονιά! :)

3 σχόλια:

  1. Να υποθέσω το πρώτο μεγάλο γκομενικό κάψιμο??? εύχομαι καλή συνέχεια στην πρακτική και ακόμα καλύτερη στα μελλοντικά επαγγελματικά σου βήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι βασικο να ξερεις οτι ψαχνεις να βρεις τον παλιο σου εαυτο,και δεν ζεις με αυταπατες πως ολα ειναι οκέι,εφοσον δεν ειναι..
    υπαρχουν φορες που οι γυναικες εκδηλωνουμε την αγαπη μας,και δεν το παιρνετε χαμπαρι,αυτο μας πληγωνει.just saying..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι και το όλο κλίμα που σε κάνει να νοιώθεις έτσι και ίσως και να μεγαλοποιείς αυτά που σε πονάνε... όλοι νομίζω το κάνουμε...
    και όλοι νοιώθουμε αλλαγμένοι... εγώ τουλάχιστον ναι...
    δεν θα σου πω υπομονή γιατί αυτή η λέξη με τρελαίνει... τα καλύτερα εύχομαι όπως εσύ τα θες...
    όσο για τις σχέσεις... δύσκολο κομμάτι που θέλει πολύ δουλειά, αν αξίζει, την κάνεις, αν όχι, μην αναλώνεσαι και πολύ...

    πέρνα καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή