Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Το καλάμι λυγίζει προς τα εκεί που φυσσάει


Κοίτα να δεις που κοντεύει να γίνει "Gost blog"!! Τις νυχτερίδες τις έχει πάντως...

Χαιρετώ όλους τους φίλους που επισκέπτονται ακόμα αυτό το δύσμοιρο blog!! Με τα θεματάκια μου έχω καταφέρει να χαθώ τελείως από την επαφή μαζί σας, ούτε σας διαβάζω ούτε μοιράζομαι τίποτα μαζί σας. Στενάχωρο... Έχω εγκαταλείψει και την φωτογραφική μου... ούτε ταξίδια πάω, ούτε την άνεση έχω πλέον να στέκομαι και να κοιτάζω ένα θέμα γύρω γύρω για το πως θα ήταν ενδιαφέρον ως φωτογραφία.

Κάνω σκέψεις όμως... συνέχεια και συνεχώς. Πολλές φορές σκέφτομαι κάτι και το αφήνω για να το αναλύσω αργότερα. Φυσικά το ξεχνάω, ή δεν το γράφω ποτέ και το παίρνει το σκοτάδι.

Λοιπόν χθες έκανα μια παρατήρηση για τον εαυτό μου. Καμιά φορά χρειάζεται να κάνουμε και αυτοκριτική. Έχω σκεφτεί οτι τους άνθρωπους που είναι στεναχωρημένοι, δυστυχισμένοι και μίζεροι στην ζωή τους δεν τους βάζω στην δική μου ζωή. Αυτό το κάνω ξεκάθαρα από αυτοπροστασία. Είμαι άτομο που επηρεάζεται πολύ εύκολα από τον περίγυρό του. Είμαι ευτυχής ανάμεσα σε χαρούμενα πρόσωπα και δυστυχής ανάμεσα σε στεναχωρημένα.

Ξέρω οτι δεν είναι σωστό και δεν με τιμά καθόλου. Γι αυτό και θαυμάζω όσους φίλους μου έχουν ψυχικά αποθέματα και βοηθούν όσους το χρειάζονται. "Ρε συ ο Χρήστος δεν είναι καλά. Τον πήρα τηλέφωνο να βγούμε να τα πούμε." Τόσο απλό. Τόσο μεγάλο. Τόσο δύσκολο.

4 σχόλια:

  1. Κι εγώ που πάντα ήμουν δίπλα στους φίλους μου τι κατάλαβα; Την χειρότερη αντιμετώπιση την έχω υποστεί από δήθεν (τελικά) φίλους που αν και τους στήριξα όσο και όπως μπορούσα στα δύσκολά τους, επειδή έτσι ένοιωθα και ήθελα, αυτοί μου έκοψαν την καλημέρα χωρίς καν μια δικαιολογία. Εκτός και αν είναι επαρκής δικαιολογία το "Δεν έχω να σου δώσω καμία εξήγηση, απλά αυτή είναι η απόφασή μου". Ίσως βέβαια να είχε δίκιο τελικά μια ψυχή που είχε πεί κάποτε πως είμαι θλιβερός άνθρωπος επειδή βάζω πολλές φορές τις ανάγκες των φίλων μου πάνω από τις δικές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από καιρό πάλι στον τόπο τπυ εγκλήματος και έχουν αλλάξει τόσα πολλά φίλε ελπ'ιζω να εισαι καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Πάνο!! Καλά λέω οτι είμαι πλέον και κοιτάζω μπροστά. Όπως πρέπει να κάνουμε όλοι!! Καλό καλοκαίρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή