Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Καλημέρα στον καθρέφτη




Light n earth

 Σήμερα είπα να γράψω απλά για να σας πω μια καλημέρα! Όσοι το διαβάζετε τώρα κι όσοι το διαβάσετε μετά από μέρες ή μήνες. Παιδιά καμιά φορά σκεφτόμαστε τα αυτονόητα και τα αναμασάμε και τα ξαναγυρίζουμε. Ναι ίσως είναι ανούσιο που το γράφω  αλλά θέλω να πω οτι η άμεση επικοινωνία είναι πολύ όμορφο πράγμα. Έχουμε να πούμε κάτι σε κάποιον? ΄Νοιώθουμε κάτι για κάποιον. Ας το μοιραστούμε. Μην αφήνουμε να εννοηθούν, ή να περιμένουμε από απέναντι την πρώτη κίνηση! Είναι πολύ ωραίο να μιλάμε οι δύο μας που έχουμε κάτι να πούμε. Εγώ κι εσύ! Όχι μέσω τρίτων, όχι περιμένοντας κίνηση από τον άλλον. Έχεις πράγματα που θέλεις να πεις? Κάν'το!!

Επίσης παιδιά... τεράστιο προσόν... Να συγχωρείτε!! Να συγχωρείτε λάθος συμπεριφορές από άλλους όταν βλέπετε οτι αξίζει! Οτι η άλλη πλευρά παραδέχεται το λάθος της, έχει λυπηθεί και δεν θα αφήσει να ξανασυμβεί! Να μάθετε να συγχωρείτε. Και να μην είστε απόλυτοι!! Κανείς μας δεν είναι τέλειος και δεν τα ξέρει όλα!

Και τέλος θέλω να πω να μην βλέπετε τους άλλους ως υποδεέστερους ή ανώτερους από εσάς!  Είναι ψυχολογικό το θέμα και μόνο. Είναι θέμα εξουσίας!! Και πολλές φορές είναι θέμα συγκυριών για το ποιος θα ασκήσει μεγαλύτερη εξουσία στον άλλον... σε μια φιλική ή ερωτική σχέση. Αν και στην πραγματικά φιλική σχέση... δεν υπάρχει σχέση εξουσίας... Ίσως και στην πραγματικά ερωτική. Το τελευταίο το ψάχνω...

Καλημέρα και να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου