Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΤΕΛΟΣ! Τωρα διακοπες!!


Το τελευταιο βραδυ μου στην Αθηνα μου επιφυλασε μια εκπληξη! Θελεις να το πεις σφαλιαρα, πες το κι ετσι, ειναι πιο ευστοχο!! Δεν θα σας πω συγκεκριμενα αλλα εχει να κανει με τη δουλεια μου και αυτη τη στιγμη νοιωθω πιο εμπειρος. Τωρα, γιατι πριν εβγαζα καπνους απο τα αυτια!! Αμα το σκεφτεις λιγο ομως, ομολογουμενως εκανα λαθος και αποψε το πληρωσα. Οχι οτι επαθα κατι αλλα και μονο το σπασιμο μου φτανει για να βαλω μυαλο. Πρεπει ομως κι εγω να μαθω καποια στιγμη να ειμαι πιο τυπικος σε καποια πραγματα που με μια ματια φαινονται λεπτομερειες αλλα ειναι σημαντικες!

Περα απο αυτο ομως απο αυριο ξεκινανε οι διακοπες μου! Τα πραγματα ειναι ετοιμα και τα εισητηρια στο χερι! Φευγω για το νησι μου και θα παω να βρω ξαδερφια και φιλους που τους βλεπω μια φορα τον μηνα και περναμε φανταστικα οταν συναντιομαστε καθε καλοκαιρι! Φετως ισως ειναι και λιγο διαφορετικα, λιγο πιο γαληνια... Ειμαι σιγουρος οτι μετα απο ενα μηνα θα επιστρεψω γεματος ενεργεια!! Ελπιζω να μπορεσω να την μετατρεψω και σε ορεξη για διαβασμα γιατι ερχομαι στο τσακ πριν την εξεταστικη και θα χρειαστει σοβαρη μελετη...

Αφηνω πισω μου κολλητους φιλους που θα τους αποχωριστω για ενα μηνα! Μου ειναι αρκετα σκληρο να το γραφω γιατι δεν το εχω συνηθισει. Για καποιους ισως φαινεται ασημαντο αλλα για εμενα δεν ειναι. Αν μπορουσα να επιλεξω το χρονικο διαστημα θα επελεγα 20 μερες. Μου ειναι αρκετες για να ξεδωσω, να χαλαρωσω και να γεμισω τις μπαταριες μου. Οι φιλοι ομως ειναι το μονο που θα μου λειψει. Αντε λιγο και το ιντερνετ, το ομολογω!

Δεν ειναι οτι θα βαρεθω στο χωριο μου. Ειναι οτι μου λειπουν οι αδερφικοι μου φιλοι! Οι φιλοι που ενδιαφερονται για εμενα, οι φιλοι που δεν φοβαμαι να τους μιλησω και που θα μου ανεβασουν την διαθεση με ενα χτυπημα στην πλατη. Με ενα σπρωξιμο "αλα Μενεγακη" μετα απο μια μπαρουφα που θα πω και θα γελασουν. Θα μου λειψουν τα ειληκρινη λογια, οι καφριλες, οι μπουρδες μας. Τις τελευταιες μερες με δουλευανε που θα παω και θα βαρεθω και οτι ειμαι βλακας που παω τοσο καιρο. Δεν ειναι μονο δικη μου επιλογη και το ξερουν, αλλα θα τους λειψω κι εγω και μου το ελεγαν με αυτον τον τροπο.

Επειδη εχω αφιερωσει δυο παραγραφους παραπανω μην νομιζετε παντως οτι στεναχωριεμαι που φευγω!! Ειμαι ετοιμος να παω να αραξω τον παραδεισο μου!! Εκει που το μονο που με νοιαζει ειναι αν τελικα ειναι αρκετα καλες οι μεταγραφες του Παναθηναικου! Εκει που δεν παιζει ρολο ουτε τι μερα ειναι ουτε τιι ωρα ουτε καν μερα ή νυχτα!

Καλο σας καλοκαιρι λοιπον φιλοι μου!! Εγω επειδη φετως θα παω με netbook διακοπες (δεν θελω σχολιο, για να φορτιζω το mp3 το θελω!!), αν τυχει και βρω κανενα ανοιχτο ασυρματο ρουτερ (ζητημα ειναι αν θα βρεις ρουτερ εκει...) θα ποσταρω σιγουρα!! Να ειστε καλα και να περασετε το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης σας!! Εγω μεχρι τωρα αυτο το πετυχαινω καθε χρονο!!! και αυτο εχει τα προσοντα να γινει ακομα καλυτερο του περσινου!!!

Φιλιά σε όλους!!!

7 σχόλια:

  1. Μ'άρεσε η ευχή.. Να έχουμε το καλύτερο καλοκαίρι.. Θα το έχουμε! Το ξέρω!
    Φιλιά πολλά, και να περάσεις κ εσύ τέλεια!
    Καλές διακοπές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρεεε ελπίζω να γυρίσεις μαυρισμένος!!!Ραντεβού τον Σεπτέμβρη λοιπόν όλοι ανανεωμένοι :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γάμα τα όλα και πάνε διακοπές να στανιάρεις. Καλά ΘΑ περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααααααααααααααα που να βρεις ιντερνετ παιδι μου εκει που μενεις... δεν εχει θυρες ουτε για δειγμα!!!


    Κάθε φέτος και καλύτερα!


    σματς σμουτς κ ένα θα σου πω...
    Σου υποσχομαι πως αν μαυρισεις παρα πολυ.... ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΓΥΦΤΑΚΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας ευχαριστώ πολύ! Σχολιάζω απο την Ερεσο όπου βρήκα σήμα! Καλές βουτιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ πολύ! Σχολιάζω απο την Ερεσο όπου βρήκα σήμα! Καλές βουτιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή