Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Freeday εμπειρία

Χθές εκπληρώθηκε μια μου ανησυχία που είχα απο μικρός!! Να βρεθώ με το ποδήλατο απο την πίσω μεριά του Υμηττού!! Η βόλτα με το Freeday αυτής της Παρασκευής θα μου μείνει αξέχαστη! Απο Θησείο που μαζευτήκαμε όπως πάντα στις 9:30 ανεβήκαμε Αγια Παρασκευή και βγήκαμε Κορωπί!! Περίεργη αίσθηση να χαλαρώνεις πάνω στο ποδήλατο κατηφορίζοντας και να χαζεύεις τις κεραίες του Υμιττού απο την πίσω μεριά, οπου δεν έχω πάει ούτε με αμάξι!! Στάση στο Κορωπί και μετά Βάρη μέσω παράκαμψης σε αγροτικό δρόμο πάνω στο βουνό χωρίς ίχνος φωτισμού και μερικές χιλιάδες ποδήλατα με τα φωτάκια τους να γλιστράνε πάνω στον δρόμο με έκδηλο τον ενθουσιασμό όλων και ένα υπέροχο φεγγάρι στο φόντο!! Μετά παραλιακή και τα παιδιά γύρισαν απο Συγγρού. Εγώ έσπασα απο Αλίμου.

Γενικότερα το Freeday είναι μια αξέχαστη εμπειρία και προτείνω σε όλους να το δοκιμάσετε! Ειναι τρόπος να ξεφύγετε,να ξεκινήσετε ένα καινούριο χόμπι, να αθληθείτε, να δείτε περιοχές, να κάνετε νέες παρέες, να ψυχαγωγηθείτε οικονομικά το βράδυ της Παρασκευής σας!!

Athens illusion

4 σχόλια:

  1. Εκπληκτική φωτογραφία. (Ό,τι πρέπει για wallpaper:-). Όλο το σετ σου στο flikr είναι πολύ καλό! Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τραβηχτεί με φίλτρο sepia στη canon, την επεξεργάστηκες στο Photoshop ή είναι απλώς ο νυχτερινός φωτισμός;

    Και μένα μου αρέσει πολύ η ποδηλασία αλλά πάω βόλτες μόνος, δεν είμαστε οργανωμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιος ο Γιαννης!! Καλα ξηγιεσαι! :)

    Εγω παλι δεν εχω ποδηλατο, εχω δηλαδη, αλλα θελει τρελο φτιαξιμο... γιατι το ειχα παρατημενο!

    Παντως γενικα εχω παρατηρησει οτι ολο και περισσοτερος κοσμος παιρνει το ποδηλατο του για τις μετακινησεις του, παρολο που πρακτικα η ελλαδα δεν βολευει με τις ανηφορες που εχει, σε σχεση με αλλες χωρες. Για να μην μιλησουμε για τους ανυπαρκτους ποδηλατοδρομους και τους μαλακες ελληνες οδηγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dreamon πόσο εκνευρίζομαι όταν κάνω σχόλιο και το χάνω λόγο του ασθενούς ασύρματου σήματος... Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ και χαίρομαι πολύ που πολλές από τις φωτογραφίες μου αρέσουν!! Το εφέ εδώ το έκανα σχεδόν τυχαία, Ήταν ένα τικ στο photoshop στην καρτέλα black - wight. Αν έχεις μια μικρή παρέα για να βγαίνετε φτιάξτε και μια σελιδούλα στο fb και θα διαδοθεί εύκολα πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μανώλη υπάρχουν αντίξοες συνθήκες στην Αθήνα σίγουρα. Μέχρι τώρα δεν κινουμουν πουθενά με το ποδήλατο εκτώς απ την γειτωνιά μου μέχρι που ξεκίνησα με το freeday. Έτσι πήρα τον αέρα για να κινούμε και σε μεγαλύτερους δρόμους. Θέλει πολύ προσοχή όμως, τα βασικά αξεσουάρ, και μεγάλη εξοικείωση με το ποδήλατο! Το όλο θέμα προσωπικα με ανεβάζει και ψυχολογικά! Αξίζει να το φτιάξεις το ποδήλατό σου και ακόμα καλύτερα να το κάνεις μόνος σου!!

    Καλά να περνάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή