Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Με το πτυχιο να αχνοφαινεται

Και ναι είναι Κυριακή πρωί!! Η δασκάλα στο σχολείο έλεγε να μην ξεκινάμε ποτέ μια πρόταση με το "και" αλλά το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό!!! Η εβδομάδα που μας πέρασε για εμένα είχε πολλά.

Είχε τον καινούριο πρακτικάριο που ήρθε στην δουλειά και θα με αντικαταστήσει σε έναν μήνα! Πιτσιρικάς και μου ήρθε φουριόζος λέγοντας μου οτι ο ηλεκτρολόγος είναι ο master των μηχανικών πάνω στον ηλεκτρισμό και ο ηλεκτρονικός είναι gtp. Το κατάπια κανονικότατα και αμάσητο γιατί δεν υπάρχει λόγος να τσακωθώ μαζί του για έναν μήνα ακόμα που θα συνυπάρξουμε στο ίδιο εργαστήριο.

Έχουμε τις μαλακίες που κατάφερα να κάνω στην δουλειά στον 5ο από τους 6 μήνες της πρακτικής μου!!!! Την πάτησα σαν αγράμματος... εκεί αισθάνθηκα πραγματικά LLLLLLoooser!!!

Έχουμε κι ένα καλό!!!! Πάνω στην λήξη της εβδομάδας άνοιξα το dropbox (αν δεν το ξέρετε ρίξτε μια ματιά, πολύ βολική cloud υπηρεσία) και είδα ότι ο συνεργάτης μου τελείωσε την πτυχιακή μας εργασία!!! Ένα δάκρυ αργοκύλησε στο μάγουλο και μπλέχτηκε στα γένια. Επιτέλους αυτό το νέο γεφύρι της Άρτας πήρε την τελική του μορφή και αφού το έσωσα σε 5 διαφορετικούς σκληρούς δίσκους είμαι πλέον ήσυχος!! 

Το επόμενο βήμα είναι να επισπεύσω την παρουσίαση της πτυχιακής ώστε να προλάβω να πάρω πτυχίο από το ΤΕΙ Αθήνας τον Ιούνιο γιατί μετά βλέπω την αγαπημένη μου σχολή να συγχωνεύεται με του Πειραιά. Κακά τα ψέματα κανείς από όσους έχουν φοιτήσει στο ΤΕΙ Αθήνας δεν θα ήθελε να πάρει πτυχίο που να λέει ΤΕΙ Πειραιά...

Καλό πρωινό Κυριακής και καλή βδομάδα σε όλους!!!

5 σχόλια:

  1. χαχαχα αυτό με τα 2 ΤΕΙ ατο τέλος με πέθανε :))
    Με το καλό το πτυχίο. Αλήθεια από δουλειές τι παίζει στον τομέα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mahlerάκο όλα στα κάτω τους είναι και ο δικός μου δεν θα ξέφευγε... Υπάρχει κίνηση αλλά πετσοκομμένα πράγματα... Τουλάχιστον σε ότι έχω δει μέχρι τώρα... Όταν υπάρχει αβεβαιότητα δεν υπάρχουν και ανοίγματα. Και όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πίστωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό Πτυχίο!!!
    πάρτο γρήγορα γιατί θα δουν πολλά τα μάτια μας...
    σε λίγο μπορεί και να πληρώνεις για να το πάρεις...
    καλά για τον Πρακτικάριο δεν έχω λόγια...

    τα καλύτερα εύχομαι
    όποια κι αν είναι αυτά για σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειχα αρκετο καιρο να περασω απο εδω αλλα δεν ξεχνω τους μπλοκοφιλους.Ευχομαι να εχεις καλη. φωτεινη εβδομαδα γεμάτη υγεία και χαμογελα!!!!Καλο πτυχιο ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι ηλεκτρολόγοι, όντας ηλεκτρολόγοι, είναι σαφώς πιο ηλεκτρολόγοι απ τους ηλεκτρονικούς. Που ως ηλεκτρονικοί είναι ηλεκτρονικότεροι των ηλεκτρολόγων αν και εξίσου άνεργοι.

    Καλό πτυχίο και εύχομαι τα καλύτερα στη σταδιοδρομία απο δω και πέρα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή