Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Τα νεα μου


Συνηθως οταν μες ρωτανε "τι νεα" δεν εχω και πολλα να τους πω... "Τα ιδια" ή κατι λιγο πολυ ασημαντο που συνεβη τις τελευταιες μερες. Τον τελευταιο καιρο ομως εχει αλλαξει η καθημερινοτητα μου. Απο ψυχολογια ειμαι full και αληθεια δεν εχω βρει κατι που να μου λειπει πραγματικα (εκτως απο ενα i-phone :P).

Τελευταια αρκετα ατομα που συμπαθω πολυ μου εδειξαν οτι πραγματικα με αγαπουν και αυτο με εκανε πολυ χαρουμενο. Παρατηρησα οτι εχω αλλαξει και σταση-συμπεριφορα απεναντι σε καποια ατομα και τωρα πραγματικα αρχιζω να νοιωθω πιο ανετα μαζι τους δειχνοντας αλληθινα ποιος ειμαι. Αυτο μου ηταν δυσκολο παλιοτερα. Μονο μεσω του blog μπορουσα να βγαλω πιο ευκολα αυτο που ηθελα πραγματικα... Θελω να πω πως νοιωθω οτι εχει ανεβει η κοινωνικοτητα μου και αυτο με εχει κανει πολυ χαρουμενο!

Στα αισθηματικα δεν θα μπορουσα να ειμαι καλυτερα! Εχω παρει κι εχω δωσει πολλα. (Διαβαζει το blog μου και προτιμω να της τα λεω απο κοντα)

Στη σχολη μου τα μαθηματα εχουν αποκτησει τεραστιο ενδιαφερον και ωρες ωρες σκεφτομαι οτι δεν θα μπορουσα να περασω σε αλλη σχολη που να μου αρεσει παραπανω! Τωρα που τα μαθηματα γινονται πιο σημαντικα και πιο πρακτικα εχω πραγματικα ενθουσιαστει!

Ακομα και η δουλεια αρχιζει και ανεβαινει ανελπιστα καλα και αν και αυτο σημαινει παραπανω κουραση, τα αποτελεσματα με ικανοποιουν! $$

Τελικα ειχα σχηματισει λαθος αποψη για αυτην την πολη! Η Αθηνα ειναι μια πολη που μπορεις να περνας πολυ καλα... μονο αν το επιδιωξεις!

Κατα τ' αλλα, το μονο που ευχομαι συνεχως, ειναι η μερα να ειχε καμια 35αρια ωρες μπας και μου φτασει!! Εχω σχολη, εχω δουλιτσες, εχω φιλους που θελω να βλεπω συχνοτερα, εχω χομπι που εχω παρατησει, εχω ενα βιβλιο που θελω να τελειωσω, και εχω και να κοιμαμαι!!! Τι να πρωτοκανω??

Να ειστε ολοι καλα και ξανα συγνωμη που δεν προλαβαινω να επισκεφτω τα blog σας!

12 σχόλια:

  1. Αμαν πια μ'αυτό το i-phone, κολλημα που έχετε φάει....
    Να σας το κάνουμε δώρο να τελειώνουμεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις διάβασα αυτό το post να σου πω την αλήθεια μου χαμογέλασα θλιμμένα !
    Χάρηκα πολύ για σένα, είναι πολύ ωραίο έτσι όπως το περιγράφεις και χωρίς να το θέλω μου συνέβη κάτι που μου συμβαίνει σπάνια, έκανα δηλαδή μια σύγκριση, της δικής μου καθημερινότητας !

    Να περνάς καλά και να φροντίζεις τον εαυτό σου κ τους ανθρώπους που αγαπάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Spider: Κοιταξε, δεν ειναι και το απολυτο τηλεφωνο γιατι το εχω ψαξει τελευταια αλλα σιγουρα αν το ειχα δεν θα κοιτουσα για κοινητο τα επομενα 10 χρονια...

    @fm_3 Τα πραγματα αλλαζουν συνεχως και αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να ζουμε τις ομορφες στιγμες μας. Τωρα τις περνω εγω αυριο θα περασεις εσυ... Και επειδη το κανω κι εγω καμια φορα... δεν ειναι καλο να συγκρινεις τη ζωη σου με αλλονων... δεν ξερεις τι μπορει να κουβαλαει ο καθενας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία πράγματα! Συνέχισε να περνάς καλά!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι πολύ καλέ μου φίλε
    που όλα πήραν το δρόμο τους
    και νιώθεις τόσο καλά!!!!

    Πάντα έτσι εύχομαι :) :)

    Υ.Γ. Ξέρεις αν το κερασάκι
    είναι καλά; Έχω αρχίσει να ανησυχώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παίζει τα νέα σου να είναι τα πιο ευχάριστα που έχω ακούσει το τελευταίο διάστημα.
    αλήθεια τι κάνεις;

    θέλω και εγώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ δε θα σου πω "πάντα τέτοια" γιατί πρέπει να υπάρχουν και τα "άλλα" για να εκτιμάς τα "τέτοια". Να είσαι όμως πάντα καλά και να χαίρεσε το κάθε δευτερόλεπτο.
    Από όλο το ποστ κρατάω το "Διαβαζει το blog μου και προτιμω να της τα λεω απο κοντα". Είναι υπέροχο όμως! Να τα λες απο κοντά...Σαν άντρας.
    Καλά λέω εγώ πως τα καλύτερα παιδιά τα βγάζει η Κρήτη και η Μυτηλίνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Η Αθηνα ειναι μια πολη που μπορεις να περνας πολυ καλα... μονο αν το επιδιωξεις"

    Φιλε εξύμνε, η ευτυχία δεν έχει τόπο... όταν τη βιώνεις ακόμη και στο χειρότερο μέρος, είναι ευτυχία και μάλιστα πιό ευτυχία από αυτήν που βιώνεις σε έναν "παράδεισο"... άλλωστε, ο "παράδεισος", ένα ηλιοβασίλεμα, ένα ηλιόλουστο απόγευμα, τι αξία θα είχαν αν δεν το μοιράζεσαι με κάποιον?

    Βίωνε την κάθε στιγμή, που περνάει και μην αφήνεις το χρόνο να φεύγει...

    όπως είπε και η me, go for it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τα λογια σας και ελπιζω να περνατε ολοι καλα! Ειχα απαντησει για τον καθενα ξεχωριστα ομως ενα κολλημα που εφαγε του ρουτερ μου μου τα κατεστρεψε ολα!

    Υ.Γ. Μαργαριτουλα μην ανησυχεις... ειναι πολυ καλυτερα απ' οσο φανταζεσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To i-phone είναι μαπα!!!Δεν αντέχω να ακούω για αυτό!!Κατα τα αλλα παρε καμια βιταμινη γιατι δε σε βλέπω καλα!!!

    Όταν τα λέω εγώ για την Αθήνα να με ακούτε...Μετά ο Giorgio είναι παράξενος!!!;)

    Να περνάς όσο το δυνατον πιο super!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να πω ρε Giorgio... Ελπιζω να βγει κατι με λιγοτερες ελειψεις... μεχρι να μαζεψω και τα λεφτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή