Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Στo λιμανι

Πριν λιγες μερες κατεβηκα στο λιμανι του Πειραια για μια υποχρεωση και μολις τελειωσα δεν εχασα την ευκαιρια! Ο λογος που πηρα compact φωτογραφικη και μαλλον δυσκολα θα ξεφυγω απο την κατηγορια ειναι οτι την εχω παντα απικο μαζι μου! Ετσι εκμεταλευτηκα την ευκαιρια και με βοηθο το απογευματινο φως εβγαλα αρκετες φωτογραφιες. Το κακο ειναι οτι ακομα μαθαινω την φωτογραφικη μου και πολλες απο αυτες δεν βγηκαν οπως θα ηθελα. Με ενθουσιαζουν ομως οι δυνατοτητες της! Στην παραπανω για παραδειμα ενω με ενθουσιασε το καδρο εστιασα τελειως λαθος και το αποτελεσμα ηταν λυπηρο. Παρ' ολα αυτα της εβαλα ενα εφεδακι και την ανεβασα εδω γιατι μου αρεσε πολυ!
Φωτογραφιες ανεβαζω αρκετα συχνα στο Flickr και καταλαβαινετε οτι ολα αυτα τα εγραψα για να το διαφημισω!! :ΡΡ


3 σχόλια:

  1. Ο Πειραιας απο μονος του ειναι ενα καδρο. Μπορεις να αρχισεις απο το Περαμα και να παρεις την "παραλιακη" Κερατσινι-Λιμανι-Πειρακικη-Φρεαττυδα-Πασαλιμανι-Καστελλα-Μικρολιμανο και τελος Φαληρο. Θα δεις που θα εισαι ετοιμος για εκθεση φωτογραφιας!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή συνέχεια στην φωτογράφιση αγορίνα. Αλήθεια ποια μηχανή έχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πηρα τελευταια την Canon S90 και εχω ενθουσιαστει!!

    Να ειστε καλα παιδια!!

    Ο Πειραιας ειναι οντως η χαρα του φωτογραφου! Λογο της ακτογραμμης του αλλα και τη ιστοριας και του τροπου ζωης. Αν και εγω ειμαι περισσοτερο Αθηναιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή